A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

0211

Megállíthatatlanul közeleg a tavasz, amikor azok is újra a vízpartra indulnak, akik a hidegebb időszakban szögre akasztják a horgászbotokat. Aktuális ajánlónkban így mi is rendhagyóak leszünk, egyrészt megfordítjuk a szokott arányokat és ezúttal két videó anyagot és egyetlen olvasnivalót javaslunk, másrészt kirándulós, napsütéses, rövidnadrágos pecákat láthattok a videókban.

201902 mahor

Január hónap utolsó hetén volt miből válogatni, így nem a szokásos 3, hanem egy plusz negyedik anyagot is a figyelmetekbe tudok ajánlani, és olyan szempontból is rendhagyóak vagyunk, hogy egy nyomtatott kiadvány cikkei is bekerültek a sorba.

szemet

Aktuálisan, szokásunkhoz híven 3 közérdeklődésre számot tartó anyagot fogunk ajánlani nektek, amelyből most az első lesz a videós anyag, hiszen ennek a témája az, amely rendhagyó és egy olyan témával foglalkozik, amely sajnos már világméretű probléma. Szemetelünk, és ezt olyan mennyiségben tesszük, hogy a szemetünk mindenhova eljut és már nem csak a földön, a világűrben is. A megoldás egyelőre nem ismert, ám a szemét mennyiségének csökkentésére, valamint a képződő hulladék jelenleg ismert leghatékonyabb kezelésére való törekvés minden felelősségteljesen gondolkodó ember kötelessége. Az élőhelyünk tönkretételével gyermekeink és unokáink felé is el kell számolnunk.

0121

A szokásos három ajánlatból az egyik rendhagyó módon újra egy régebbi írás, amely a december végi halgazdálkodási törvényben végrehajtott módosításokból emel ki egy fontos elemet, a másik két anyag viszont már könnyedebb téma, egy termékbemutató és egy videós anyag.

1. oldal / 3

Szeretnéd tudni, ha új hírünk van?

© 2020 fishinfo.hu I horgászportál, horgászhírek, tippek, trükkök, receptek, horgászfelszerelés, versenybeszámolók

Facebook

Feliratkozás hírlevélre

Untitled 1